PRETZEL KING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pretzel King. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 19:19 Als cadeau kregen we enkele heerlijke pretzels bij de pizza's. Omdat de pizza's niet heel warm meer waren een ster minder bij bezorging
8 nov 2022 om 14:19 Lekker, heel vriendelijke bezorger. Gevraagd om rond 12.15 u te leveren op werk, wat ook zo is gebeurd
14 okt 2022 om 12:44 Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorgers !
1 okt 2022 om 21:58 Niet wat je besteld had.. maar wel lekker
29 jul 2022 om 21:38 Eerste keer dat het tegenviel! Misschien dat dit te maken omdat ik bestelde rond 19:30 uur (1h voor sluitingstijd). Normaal eet ik de pretzels met plezier op, maar deze keer waren ze hard en uitgedroogd. Jammer! In het vervolg bestel ik in de ochtend
16 jul 2022 om 18:17 Mega lekker! En zeer aangename mensen, ook snelle levering
12 jul 2022 om 23:27 Super vriendelijke mensen!
10 mei 2022 om 17:19 Lekkere pizza en altijd een tof extraatje
7 apr 2022 om 23:37 First order! Delivery was earlier than expected. Food was delicious. I do believe i got a free pretzel? It’s a great choice if you don’t know what you are craving. They have a nice variety of sweet & salty!